torsdag den 22. maj 2008

Frustration.

VISA kort er en dejlig ting, de virker i alle lande og man skal bare finde en automat, og saa har man moent paa lommen. Med mindre man er i Venezuela....
Det virkede ellers noget saa skoent sidste gang og der var automater over det hele.

Som det ser ud idag saa er der ingen af deres visa automater tager.... gaet engang... VISA?!?

I bankerne der fatter de brik og kan ikke hjaelpe os.

Det betyder at vi har haft det lidt "udfordrene" oekonoemisk og faktisk til tider ikke haft en klink paa lommen. I Mochima var der én restaurant det tog visa hvor skiftevis mit og simons virkede, saa det blev vores stamsted.

Naa men i fredags ville vi videre fra Mochima og Cumana til Merida, som ligger i Andesbjergene i det vestlige Venezuela.
Det er en tur paa et par timer, som endte med at tage 3-4 dage og det er en laengere historie, men man kunne til tider have brug for en pump-gun - men det er nok meget godt man ikke havde saadan en.

I Caracas, som er F***ing hovedstaden, virker automaterne heller ikke.

Naa men vi fik et par dage med dejlig mad i Caracas, fik en loesning saa vi har penge igen og laa lidt i poolen, foer vi kom videre til Merida.

Behoever jeg at sige at det heller ikke fungerer i Merida??
Men der er én bank som udbetaler penge, det kraever bare at man staar i koe et par timer.

Frustrerende, men saa har man da proevet det ogsaa.

Til gengaeld har folk vaeret meget hjelpsomme naar de har hoert om vores frustrationer, vi har boet gratis paa hotel, faaet lift til lufthavnen gratis og endda blevet tilbudt at overnatte i private hjem, hos folk som man knap kender.
Det er bare svaert at tage imod tilbud, tjenester og gaestfrihed, som man ikke selv ville tilbyde andre.

Men nu er der kommet styr paa det saa vi faar baade en seng at sove i og noget at spise hver dag. Saa det gaar fint.

Naar man spoerger lokale siger de at grunden til f.eks. bankerne, men ogsaa mange andre ting, er pga deres president Hugo Chavez, som har haft magten i ca 10 aar og har holdt sig ved magten - ifgl. lokale - ved valgfusk.

1 kommentar:

Pipsen sagde ...

Sikke noget, ja det var sgu nemmere den gang man betalte i naturalier........Bortset fra det nok ikke er helt vildt nemt at flyve over atlanten medbringende et par høns mm.... Håber resten af turen forløber uden de problemer...